Een kinderkapstok met naam van FrakkZ

letterkapstok jas en tasEen vriendin van me gaat binnenkort bevallen van haar eerste kind. Een hele bijzondere en spannende tijd breekt aan voor haar en haar man. Omdat ze mijn allerbeste vriendin is wil ik voor haar een bijzonder en persoonlijk kraamcadeau kopen. Ik ben al op zoek geweest in de stad en ik heb internet afgestruind, op zoek naar een cadeau wat past bij een leuke en originele verassing. Ik kwam op de website terecht van FrakkZ.nl. kinderkapstok familieDaar trof ik superleuke kinderkapstokken in allerlei verschillende materialen, kleuren en vormen. De houten kinderkapstok met naam bijvoorbeeld, die is verkrijgbaar in allerlei beitskleuren, afmetingen en jashaken. Zelfs het lettertype en de tekst op de kapstok is naar keuze samen te stellen. Ook is er RVS kapstok die je helemaal persoonlijk kunt maken.kapstok 2.0 RVS 5

Deze website is echt heel erg gaaf, omdat je er mooie persoonlijke dingen kunt laten maken. Een product speciaal voor mij gemaakt, dat zie je zelden. Ik ben daarom helemaal enthousiast om hier een bestelling te plaatsen, dat ga ik zeker doen. Ik ga kiezen voor een kinderkapstok met naam in de kleur betongrijs, dat past mooi bij de kinderkamer. Ik bestel de kapstok natuurlijk pas als de kleine geboren is, want ik wil de naam van de baby op de kapstok laten plaatsen. Ik ben heel erg benieuwd hoe blij verrast mijn vriendin zal zijn als ze dit mooie cadeau van frakkz.nl gaat krijgen.

logo FrakkZ