Zorg dat iedereen het komt te weten

Het liefst schreeuw je het natuurlijk van de daken als je ouders ben geworden van een jongen en een meisje, maar met een geboortesticker laat je veel mensen weten hoe blij en gelukkig je bent met het wonder wat je op de wereld hebt gezet. Iedereen die langs je raam loopt zal zien dat je een kleintje hebt gehad, met de naam van je dochter of zoon op de sticker kan niemand er meer omheen. De verschillende stickers bij happysigns.nl in het assortiment zorgen ervoor, dat je altijd een leuke sticker zoekt voor op je raam.

Geboorteborden

De mogelijkheden zijn enorm

De tijd dat alleen poesjes voor meisjes waren en een raceauto voor een jongen is niet meer, wat je ook leuk vind de mogelijkheden voor een geboortesticker zijn enorm. Of je nu blauw voor een meisje of een jongen kiest maakt niet meer uit, ook zijn er neutrale stickers die je ook voor beide kunt gebruiken. Vind je een hijskraan leuk voor je dochter, natuurlijk is alles mogelijk op gebied van de stickers. De stickers zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten in de webshop van happysigns.nl. 

Het aanbrengen van de sticker

Een geboortesticker is eenvoudig aan te brengen op het raam, wel is het zorg dat je voor het aanbrengen het raam goed schoonmaakt. Door de sticker stukje voor stukje aan te brengen, zorg je dat je een prachtig resultaat krijgt. Haal niet in een keer de hele sticker van het papier af, plak eerst een klein deel op het raam. Vervolgens doe je deel voor deel met het loslaten van de sticker en breng je deze aan, wanneer de sticker compleet op het raam zit wrijf je deze goed na. Ben je klaar dan kan iedereen die langs je raam loopt direct zien dat je kersverse ouders bent geworden.