Rijopleider Wesseldijk voor scooterrijbewijs

Wanneer je kind rijles wilt nemen, is het belangrijk om een goede rijschool te vinden. Wij kwamen in onze zoektocht uit bij Rijopleider Wesseldijk. Deze grote regionale verkeersschool heeft vestigingen in Arnhem, Nijmegen, Ede en Tiel en is echt een begrip in de regio. Je kunt er namelijk terecht voor verschillende rijopleidingen zoals voor scooter, auto, motor, caravan, vrachtwagen en bus.

Rijopleider Wesseldijk

Veilig de weg op met Rijopleider Wesseldijk

Toen onze dochter haar scooterrijbewijs wilde halen, vonden wij het belangrijk dat zij goed les zou krijgen. Niet alleen snel en goedkoop het scooterrijbewijs halen maar ook goed les krijgen zodat ze daarna ook veilig deel kan nemen aan het verkeer. Zeker voor een meisje van 16 en met scooters op de weg tussen de auto’s vond ik dat wel een prettige gedachte. Zo kwamen we terecht bij Rijopleider Wesseldijk. Zij zijn aangesloten bij de ANWB en hebben goede instructeurs in dienst. Je kunt zelf kiezen of je binnen 1 dag het rijbewijs wilt halen of er wat langer over doen. In elk geval hebben ze het hoogste slagingspercentrage uit de regio.

Rijles

Goede ervaring

Mijn dochter heeft inmiddels een tijdje haar AM rijbewijs en heeft veel plezier van haar scooter. Als ze 17 is mag ze ook beginnen met rijlessen voor haar autorijbewijs. Ook daarvoor kiezen we zeker voor rijopleider Wesseldijk want deze rijschool is ons zeer goed bevallen. Het blijft altijd lastig om je kinderen los te laten. Op de fiets maar zeker ook op de scooter of auto. Een goede voorbereiding is voor ons belangrijkers dan snel en goedkoop maar dat gaat bij Verkeersschool Wesseldijk hand in hand. Zij zijn namelijk zeker niet duur en bovendien kun je wel vlot je rijbewijs halen. Dat komt ook doordat ze heel flexibel zijn en je daardoor ook vaak kunt lessen.