Nieuwe meisjes bikini gekocht

Wat dat betreft is mijn dochter een echte duplicaat van mij. Zij houdt er ook niet van om in een badpak te lopen. Zoals zij het zegt: Mama, ik wil ook een bikini! Nu dat ik voor haar ben gaan zoeken naar een meisjes bikini zijn we heerlijk wezen shoppen in de stad. Echter bij thuiskomst tot de conclusie gekomen dat we de bikini helemaal zijn vergeten te kopen! Dan maar op het internet gaan zoeken, wellicht dat we het daar ook kunnen vinden toch? Tijdens het zoeken op het internet was ik verbaasd van de hoeveelheid bikini’s wat er te vinden is. Bij 4activekidz.nl ben bik blijven “hangen”aangezien ze daar toch wel hele leuke bikini’s hebben. Samen met mijn dochter heb ik op deze website bekeken en uiteindelijk eentje kunnen kiezen.

logo

Eentje of nog een?

Doordat ik de prijzen aanzienlijk laag vond bij hun heb ik aan mijn dochter gevraagd of dat ze niet nog een meisjes bikini wilt hebben. We waren toch al op de website…. Doordat ze toch al niet kon kiezen hebben we er uiteindelijk twee besteld en ik weet in ieder geval zeker dat het hier echt om kwaliteit gaat. Nog geen twee dagen later had ik de bestelling al binnen en mijn dochter het laten passen. Het zat als gegoten! 

brunotti_fluro_rosa_meisjes_bikini_segno_f