Mijn dochter voor het eerst naar de kinderkapper in Venlo

Steeds heb ik een poging gedaan om zelf de haren van mijn dochtertje te knippen, maar nu heb ik toch maar een afspraak gemaakt bij de kinderkapper Venlo. Bij deze kapsalon hebben zij ervaring om kleine kinderen te knippen, vooral kinderen die niet stil willen zitten. Mijn dochter is ook zo een exemplaar die alles om zich heen erg interessant vindt en daardoor beslist niet stil blijft zitten. Een voordeel bij deze kapper is dat de kinderen eerst een glaasje ranja en terwijl de kinderen naar een favoriete dvd kijken worden de haren geknipt.  

Zeer professioneel personeel

Mijn dochter wist niet wat haar overkwam en was best wel enthousiast toen zij bij de kinderkapper in Venlo binnen liep. Alleen toen zij in de gaten kreeg dat haar haren werden geknipt raakte ze een beetje in paniek. Gelukkig wisten de kapsters in dit soort situaties te handelen en voordat zij het in de gaten had waren haar haren mooi geknipt. Daarna mocht mijn dochter de keuze maken uit gewone gel, of gel met glitters. Het werd de gel met glitters, kan ook niet anders. Voortaan ga ik naar KapZones Kappers voor het knippen van de haren van mijn dochter. Behalve dat het leuk is worden de haren ook zeer professioneel geknipt.