Bijzonder leuk kraamcadeau online gekocht

Wat ben ik toch trots op mijzelf, want ik heb een zeer leuk kraamcadeau online gekocht. Waarom ik zo blij ben omdat dit de eerste keer is dat ik iets zelf via het internet heb gekocht. Normaal vraag ik altijd de hulp van één van mij kinderen, maar via de Kinderwinkel.nl iets bestellen is zo makkelijk. Voor mijn dochter was ik op zoek naar een leuk iets voor haar pasgeboren dochtertje. Natuurlijk als kersverse oma ga ik er heen, maar ik weet dat het altijd leuk is om ook via de post pakjes binnen te krijgen.  

Helemaal verliefd op de site van de Kinderwinkel.nl

Sinds ik zelf het kraamcadeau online heb besteld is voor mij het hek van de dam. Er zijn ook zoveel leuke dingen hier te bestellen en bestel je voor 20.30 uur dan worden de knuffels de volgende dag al afgeleverd. Maar niet alleen voor de allerkleinsten kan je hier goed slagen, ook voor de wat grotere jongens en meisjes is er van alles te koop. 

Het leuke aan deze website is dat de eigenaresse,  Sharon, zelf moeder is van een zoontje, Florijn. Haar zoontje is is de grote tester van alle producten. Zo is hij een groot fan van  een groot fan van de Wubbanub en Ewan het droomschaap.